Despre noi

Suntem o organizatie care a pornit ca o scoala de ski fondata in Sinaia in 1999 de catre mai multi fosti sportivi de performanta.
In mai putin de 3 ani, am format si cooptat alti specialisti in sporturi de iarna si alte discipline ale sportului alpin: tracking, hiking, mountain-bike, para-gliding.
In prezent suntem o companie care ofera nu numai instruire exceptionala in arta ski-ului, ci si toate aceste posibilitati de recreere, pe toata durata anului.
Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor care doresc sa ofere angajatilor o perioada de instruire si recreere in perla statiunilor prahovene – Sinaia. (vezi sectiunea teambuilding).
Valorile organizatiei noastre sunt respectul fata de client, respectul fata de profesie si, nu in ultimul rand, respectul fata de mediul in care ne desfasuram activitatea – muntele.
De ce un nume nepretentios pentru o structura profi si bine organizata? Pentru ca nu credem in denumiri popmpoase care ascund oameni incompetenti; si pentru ca LA MONITORI e simplu, prietenos si usor de retinut. Ca si noi.

Scoala de ski „La Monitori” isi are sediul in localitatea Sinaia, cotata ca statiunea cu cele mai buna partii din Romania.
Pe langa acest atu incontestabil, Sinaia este cunoscuta pentru obiectivele turistice de interes istoric, dintre care cele mai renumite sunt Castelele Pelis si Pelisor, situate pe domeniul Casei Regale a Romaniei.
De asemenea, din Sinaia se poate ajunge foarte usor la Busteni (situat la 8 km nord), Azuga (12km), Predeal (17km) si chiar Poiana Brasov (50km). „La Monitori” se poate deplasa in toate aceste orase, pentru a va organiza lectiile de ski pe partia din statiunea preferata.